Top Groups

Discussions

Scores crash page within 10 seconds but only on mobile, works fine on desktop. Similar scores work perfectly.

https://musescore.com/thateuphoniumguy/sagat_theme_pep_band
https://musescore.com/thateuphoniumguy/dee_jay_theme_pep_band

These are the most recent of a series of pep band music, the 8th and 9th respectively. Every single one has worked until these two, which reload the page automatically within 10 seconds. It tries to load it again before giving up. The playback works correctly until the page reloads. This only happens on mobile, but on my desktop there are no problems. Is there any reason why this may be happening? There’s nothing setting these apart from the other arrangements and I’ve tried polishing up the files and reuploading. Any help would be appreciated.

MuseScore 2.1
Apple OS 12.1.4 (on multiple devices, untested on android)
El Capitan for my desktop

Groups missing

Groups dosn't seem to be implemented, anyway I can't find groups on my iPhone 7.
Some of the scores i'm putting in here is copywrited and I only want to share with my choir (original is purchased for all members) but the choir members can't get access to the group (marked private) I created for this purpuse 
Maybe someone have a solution or workaround?

Make something about spam descriptions!

Make something with this kind of pages:
https://musescore.com/user/12225816/scores/3625056
https://musescore.com/user/9026621/scores/5050422
https://musescore.com/user/9026621/scores/5158581

They are clearly spam description with the aim of showing those post on almost all searches people make. And when 2-3 of this posts turn out in search results they also make the website load slow, it takes like 5-6 seconds until the page is fully loaded.

Please edit them, or put a limit to the number of characters people can use in descriptions.

Saved for later notepad

Often when I see new scores on the site that might be of interest to me I'm not in a position to listen to them right away. When I would have the time, say a few days later, I can't usually remember or find those scores any more. I would find a personal saved for later notepad where one could store links to interesting scores (and perhaps discussions, too) with one click a very useful feature to the site.

Back button issue (bug), inconsistent, only top part of screen shown

After using the in app back button I see only the top part of the screen of "Songbook".
I have this issue on my S2 TAB in portrait mode. Once I turn my screen to landscape and back again, I have full screen again.

If I use the TAB back button, I am thrown back to "Your collections" after it flashes past the "Songbook" screen. In this case I have full screen.

If I start in landscape mode, the action of in app and TAB back button remains different, however in app now maintains full screen.

(Unfortunately I first posted at the wrong forum https://musescore.org/en/node/289477]

Dashboard issues

1. The text box appears, but the send button doesn't. This is especially annoYing whenever I type something really long and then the send button isn't there. Can this be fixed?
2. Possibly show private messages on the dashboard?
3. Maybe show all comments on dashboard. Sometimes it picks and chooses comments which sort of bugs me a bit
Thanks

Playback foulup

Four days ago I noticed a new style of font on the comments section of my page. I figured it was your new Spring look, but now whenever I want to play a piece of mine or elsewhere one of three things happens:
1) The blue line begins to race across the page before I press play and it plays with the scroll 8 or so bars ahead; 2) it stutters or does not play; 3) It plays (eureka!)
Hardly a good way to entice listeners, wouldn't you say?
Sometimes it stalls and it takes forever to leave the page.

Until this occurrence all had been fine. I have rebooted and my PC seems to be fine in all other aspects. I use Windows 10, Firefox and ver 2.3.2.

You Tube, Chrome, and MuseScore

In response to a bug report of mine yesterday about what seems to have been a temporary problem, DanielR (his name doesn't at-sign complete) informed me that Chrome and/or YouTube (both Google products) have implemented a policy change that refuses to embed YouTube videos, which is the present MuseScore technology for coupling score playbacks to sounds produced by other means (e.g., advanced DAW's, Virtual Pipe Organs).  If that's, as Cronkite used to say "the way it is" forever, this is a massive setback.  Not so much for contributors to this site like myself, but for visitors directed to it who will have no idea what's going on when a carefully-produced score refuses to play. I have verified that a YT score which works in FF just hangs in Chrome.

If the report is accurate
, two courses of action present themselves. First, the site page scripting should detect this, and not offer the player bar, but instead, substitute a box saying "You-Tube backed score cannot be played on Google Chrome. Please use a different browser."

Secondly, the policy of prohibiting the MP3 upload connection of arbitrary, non-MS-produced sound to score playback needs reassessment in light of this development.  "Scores with good sound can't be played on Chrome" is a horrific state of affairs.  Is that true for Google Android as well?

This seems to be Google saying "You can't use YT content this way, at least as long as we have anything to say about it", and i wonder when the other shoe will drop and you won't be able to embed YT content at all, in any browser. If the report is accurate, YouTube is no longer a viable solution to pairing MuseScore with more capable performance engines.