Top Groups

Discussions

Discussion Comment Timers Out of Sync?

Here is the group discussions page at 11:55 AM
https://drive.google.com/file/d/0BzTkHp07L7zLdXpsU0VsczFYVVE/view?usp=sharing
The comment timer below the top discussion (Demon Hunters - Freezing Return) says that a comment was made 5 seconds before the page was loaded last.

This is the same discussion shown in the sub-sidebar on the right less than 3 minutes later.
https://drive.google.com/file/d/0BzTkHp07L7zLMVJnNXF0d1J1cHM/view?usp=sharing
This one says that a comment was made 16 minutes ago.

There appears to be a large discrepancy between the two timers, with the one in the sidebar being the only reliable one. Do they use separate scripts?

Bring back tooltip with username when hovering over profile image

I confirmed using the Internet Archive that this did exist before. See, for example, http://web.archive.org/web/20160304134646/https://musescore.com/user/607771, and hover the mouse over any of the "Followers" or "Following." A tooltip comes up with the username associated with that image. Try the same thing with https://musescore.com/user/607771 as of March 1, 2017, and there's nothing.

Thank you! Leaving comments is improved with new interface.

I just wanted to mention one of the features of the new interface that is an improvement, since most of the comments are complaints.
It is very nice now when adding a comment to a score that you can finish a comment and save it without interrupting the flow of the music you are commenting on. Previously, when we saved a comment, that automatically ended the music at that point, making us either a) wait until we were finished listening to post the comment, or b) re-start the music stream once the comment had been left.
Thank you.

YouTube Video Audio Source, A Few Issues

At MuseScore.com I was able to specify a YouTube video as an alternate audio source for a score I uploaded, but was unable to use the sync-audio-to-score functionality and set markers for each measure. The problem, aside from the issue that MuseScore.com was unable to generate a waveform, is that the YouTube video, visible in the embedded window at the set-markers page, does not begin to play, using either the spacebar or the play button.

This problem occurs using the following most recent web browsers and computer OS's--

Firefox in Linux (Linux Mint, XFCE4 edition)
Firefox in iOS (iPad Pro)
Safari in iOS (iPad Pro)
Google Chrome in iOS (iPad Pro)

I WAS able to play the selected YouTube video and add markers to sync with the score using the Chrome browser in Linux (Linux Mint), and in that browser, the YouTube video could be selected within the score's own page as an audio source, the video played with audio, correctly synced according to the markers I set.

Playback of YouTube video as alternate audio source for score not working in following web browsers / OS--

* Firefox in Linux (YouTube video does not begin to play)
* Safari in iOS ("YouTube playback is not supported ..." in audio sources menu for score)
* Chrome in iOS ("YouTube playback is not supported ...")
* Firefox in iOS ("YouTube playback is not supported ...")

Playback of YouTube video as alternate audio source for score IS working in following web browsers / OS--

* Chrome in Linux
* Chrome in Android (tablet)
* Firefox in Android (tablet)

Just information, that's all. :-)

Logged-out home page inconsistencies

When logged in, musescore.com redirects to the dashboard, but otherwise, it's simply the website home page. Two things here are different from the rest of the site:

- There is a button to "sign" instead of "log" in.
- The page footer seems to be a relic from before the site redesign, with a different color scheme, different font sizes, and even different ordering of links (see https://musescore.com/groups/improving-musescore-com/discuss/3258056).