Top Groups

Discussions

Car Accidents...?

Just curious, have any of you ever been in a car accident? Or know someone that was?
I was in one just last year, in Yellowstone. We were in a bear jam, and someone in a huge truck didn't see us and backed into us. Damaging our car, and if my dad hadn't honked the horn, I wouldn't be here today, because the truck would have kept coming and I would have been the first to go...

App does not display vertical arpeggio symbols

Cross post from forum bugs category


I've transcribed a score with vertical arpeggio squiggles for piano notation. These symbols can be found in
bar 25 of the score. I have attached a screenshot from my mobile device for reference. These markings are visible in the score but are not visible in the rendered score only on this mobile platform.


https://musescore.org/en/node/288834

Pushing Limits (Piano Teaser)

 
https://musescore.com/user/16013626/scores/5557868
This is the piano score of something big I've got coming next month. I don't really want to say much more than that just yet, but this is quite exciting for me, as it's my first proper commission. It gets released in just over a month, but I couldn't wait much longer, so arranged this from it. It's not a perfect piano arrangement, but I mainly wanted something to show off what's coming soon!

07.09.16
#RaceDifferent 

Important Update

Now that I am admin of this group I want the legacy to live on.
Once a week I am going to give myself a Jazz lesson and I will summarize the lesson for all of you that do not know anything(Including myself) about jazz.
If you have any other ideas for the group let me know.

- Ethan

Setting loop positions

I am trying to figure out the method to set the beginning and ending position for the loop function. Whenever I try to set up some measures to loop, I tap the "loop" button, then I get the message telling "Strart measure, Long press the measure where the loop should start". Then I press the selected measure....

Then sometimes some quite random selection happens, sometimes nothing. 

Sometimes I am able to move the start/end of loop, dragging the little bloe signs.

Sometimes a region gets highlighted, but the start/end signs are somewhere else.

I am trying to find some documentation to see the expected way of use, but found nothing.

Otherwise I am quite happy with the app, but this makes the music practice quite cumbersome.

Synth Voice Expr. is not recognized after uploading a partition

Hello
I have just uploaded in private mode for testing a 28-page score including 9 voices + piano.
For these 9 voices I had chosen "Synth Voice Expr" and once on the site I only hear the piano.
Of course I can activate the synthesizer, but I don't want to.
Then I put the 9 voices in "Synth Voice" on my computer, uploaded them and it works.
I am running Windows 10 64-bit and MS 3.1 beta.
Has this problem been reported before?