Top Groups

Discussions

Scores crash page within 10 seconds but only on mobile, works fine on desktop. Similar scores work perfectly.

https://musescore.com/thateuphoniumguy/sagat_theme_pep_band
https://musescore.com/thateuphoniumguy/dee_jay_theme_pep_band

These are the most recent of a series of pep band music, the 8th and 9th respectively. Every single one has worked until these two, which reload the page automatically within 10 seconds. It tries to load it again before giving up. The playback works correctly until the page reloads. This only happens on mobile, but on my desktop there are no problems. Is there any reason why this may be happening? There’s nothing setting these apart from the other arrangements and I’ve tried polishing up the files and reuploading. Any help would be appreciated.

MuseScore 2.1
Apple OS 12.1.4 (on multiple devices, untested on android)
El Capitan for my desktop

Edit volta

I need to have volta set at repeat 4 times. I have the last bar set at play 5 times, the piece plays 5 times, but I can't see how to set the volta to 4 x. I have selected the volta, set comma separated 1,2,3,4 in Inspectot/volta, but how do I make it show on the score please? 

Two Instrument Suggestions

Apologies in advance if this is in the wrong group, but:
I have two instruments I would like to be added to a future version of MuseScore, if possible.
1. A mizmar/zurna--An (if Google is to be believed) Egyptian instrument that seems to be used in a fair bit of music that goes for "exotic" flair
2. Solo vocalists (as the MuseScore instruments all seem to imitate a choir)

Thank you.

Competition No.4 - DUET FOR CONTRABASSOON AND PICCOLO!

I'm excited to finally announce our fourth competition!
This time, compose a duet for contrabassoon and piccolo. (I got the idea from a music lecture I watched, and thought it would make for a fun competition theme.)
- All of the notes must be within the respective instruments range
- The total length can be anywhere between 1 and 5 minutes long
- Comment a link to your submission below
- Each user may only submit one entry
- Voting will begin on June 1st, 2019

Have fun! :)

Playback foulup

Four days ago I noticed a new style of font on the comments section of my page. I figured it was your new Spring look, but now whenever I want to play a piece of mine or elsewhere one of three things happens:
1) The blue line begins to race across the page before I press play and it plays with the scroll 8 or so bars ahead; 2) it stutters or does not play; 3) It plays (eureka!)
Hardly a good way to entice listeners, wouldn't you say?
Sometimes it stalls and it takes forever to leave the page.

Until this occurrence all had been fine. I have rebooted and my PC seems to be fine in all other aspects. I use Windows 10, Firefox and ver 2.3.2.

This is frustrating...

Whenever I try and use the search bar, to find a piece of music, it just takes me to the browse page when I hit “search”. I’m just trying to search for music, and every time I hit the “search” button, it just takes me to the browse page.
Is this a glitch or something? Because even when I scroll down, it doesn’t give me any results for what I searched.